Villa Pardoes Dag 2019

Wandeltocht

Vertreklocatie wielertocht: GVV’63, Middelkampseweg 16, 5311 PC, Gameren.

Faciliteiten GVV’63: De kantine van het voetbalveld zal vanaf 6.00 uur open zijn. In de kantine kan er eten en drinken besteld worden. Tevens kunt u zowel voor vertrek als na aankomst gebruik maken van de kleedkamers van de voetbalvereniging. Hierin kan er worden omgekleed en gedoucht.

Veiligheid: Je kunt vertrekken tussen 06:30 en 10:00 uur vanuit GVV’63 in Gameren. Er is geen afgezet parcours, we zijn gewone verkeersdeelnemers.

Afstand: 10km, 15km, 25km of 42km.

Lunch/ rustpunten Onderweg zijn er voldoende rustpunten. Hier staan koffie/thee en broodjes klaar om voldoende energie te tanken om je tocht te vervolgen.

Kosten: Deelnemen aan de wandeltocht kost €10,-. De Villa Pardoesdag in Gameren wordt echter georganiseerd om geld op te halen voor de stichting Villa Pardoes. Elke extra vrijwillige bijdrage is hartelijk welkom, echter niet verplicht!

Wandelen voor Villa Pardoes!

Diverse prachtige wandeltochten door het land van maas en waal en de prachtige omgeving van de Bommelerwaard. In Kaatsheuvel ligt het vakantieverblijf Villa Pardoes waar ernstig zieke kinderen met hun gezin kunnen genieten van één week gratis vakantie, zie ook www.villapardoes.nl. Door mee te doen aan dit wandelevenement steun je het fantastische werk van Villa Pardoes. Het volledige inschrijfgeld gaat als donatie naar de Stichting Villa Pardoes.

Meedoen is de beste manier van helpen!