Villa Pardoes Dag 2019

Wielertocht

Datum wielertocht: 15 juni 2019.

Vertreklocatie wielertocht: GVV’63, Middelkampseweg 16, 5311 PC, Gameren.

Faciliteiten GVV’63: De kantine van het voetbalveld zal vanaf 8.00 uur open zijn. In de kantine kan er eten en drinken besteld worden. Tevens kunt u zowel voor vertrek als na aankomst gebruik maken van de kleedkamers van de voetbalvereniging. Hierin kan er worden omgekleed en gedoucht.

Pelotonstocht / Veiligheid: Het dragen van een helm is verplicht. Je kunt vertrekken tussen 08:30 en 10:00 uur vanuit GVV’63 in Gameren. Er is geen afgezet parcours, we zijn gewone verkeersdeelnemers.

Afstand: +/- 100 km.

Dragen van een helm is verplicht.

Lunch Op de helft van de route bij Villa Pardoes zullen wij jullie een lunchbuffet aanbieden.

Kosten: Deelnemen aan de wielertocht kost €10,-. De Villa Pardoesdag in Gameren wordt echter georganiseerd om geld op te halen voor de stichting Villa Pardoes. Elke extra vrijwillige bijdrage is hartelijk welkom, echter niet verplicht!

Organisatie: Villa Pardoesdag Gameren. Wil je meer informatie neem dat contact op met 0638513390 of 0629081994.

Fietsen voor Villa Pardoes!

Een uitdagende mooie toertocht door het land van Maas & Waal naar de Langstraat in het Brabantse land.
In Kaatsheuvel ligt het vakantieverblijf Villa Pardoes waar ernstig zieke kinderen met hun gezin kunnen genieten van één week gratis vakantie.
Door mee te doen aan dit fietsevenement steun je het fantastische werk van Villa Pardoes. Het volledige inschrijfgeld gaat als donatie naar de Stichting Villa Pardoes. De pauze is na 50km op het vakantiepark van Villa Pardoes. Hier staan koffie/thee en broodjes klaar om voldoende energie te tanken voor de terugweg naar Gameren. De totale afstand is 100km.

Meedoen is de beste manier van helpen!