Villa Pardoes Dag 2018

Wielertocht

Vertreklocatie wielertocht: GVV’63, Middelkampseweg 16, 5311 PC, Gameren.

Faciliteiten GVV’63: De kantine van het voetbalveld zal vanaf 8.00 uur open zijn. In de kantine kan er eten en drinken besteld worden. Tevens kunt u zowel voor vertrek als na aankomst gebruik maken van de kleedkamers van de voetbalvereniging. Hierin kan er worden omgekleed en gedoucht.

Pelotonstocht / Veiligheid: Je rijdt samen met de andere deelnemers in één groep van Start tot Finish. Het dragen van een helm is verplicht. Het peloton vertrekt om 9.30 uur vanuit GVV’63 in Gameren. Er zal 1 motorrijder voor het peloton rijden om de medeweggebruikers te instrueren, snelheid: 25-30k m/u.Het peloton zal compact blijven. Er is geen afgezet parcours, we zijn gewone verkeersdeelnemers.

Afstand: +/- 43 km.

Dragen van een helm is verplicht.

Tijschema: Kantine GVV’63 open vanaf 8 uur. Verzamelen wielrenners op parkeerterrein vanaf 9.00 uur. Vertrek 9.30 uur. Na terugkomst kunt u nog volop genieten van attracties voor kinderen, een levendige sfeer en een muzikale omlijsting. Tevens zal er een veiling t.b.v. Villa Pardoes gehouden worden.

Kosten: Deelnemen aan de wielertocht is gratis. De Villa Pardoesdag in Gameren wordt echter georganiseerd om geld op te halen voor de stichting Villa Pardoes. Elke vrijwillige bijdrage is hartelijk welkom en gewenst, echter niet verplicht!

Opgave / Sponsor Formulier

Schrijf je nu in!

De verschillende onderdelen